Diyarbakır Patlama : - Diyarbakır'ın bağlar ilçesinde, çevik kuvvet'e ait bakım onarım binasında, panzer tamiri sırasında patlama oldu.

Diyarbakır Patlama : - Diyarbakır'ın bağlar ilçesinde, çevik kuvvet'e ait bakım onarım binasında, panzer tamiri sırasında patlama oldu.. Patlama sonrası olay yerine gelen diyarbakır emniyet müdürü tacettin aslan, patlamanın meydana geldiği iş yerinde uçan balon imalatı yapıldığını ve bu iş yerinin korsan üretim yaptığını söyledi. Diyarbakır'da bağlar ilçesinde şiddetli patlama meydana geldi i̇şte diyarbakır'dan gelen son dakika haberleri. Diyarbakır'daki patlamaya ilişkin yayın yasağı getirildiği açıklandı. Diyarbakır'ın bağlar ilçesinde sabah saat 10.45 sıralarında şiddetli bir patlama oldu. Diyarbakır valiliği'nden patlamaya ilişkin yapılan ilk açıklamada birlik beraberliğe daha.

Olayda ilk belirlemelere göre 1 kişi yaşamını. Diyarbakır'daki patlamanın, i̇l emniyet müdürlüğü' nün bağlar' daki ek binasının içerisindeki atölyede panzer tamiri sırasında meydana geldiği bildirildi. Diyarbakır'da patlama diyarbakır'ın bağlar ilçesinde çevik kuvvet müdürlüğü yerleşkesindeki atölyede panzer tamiri sırasında patlama meydana geldi. Diyarbakır'dan bir son dakika haberi. Olay yerinde 2'si polis 8 kişi hayatını kaybetti 100'ün üzerinde yaralı var.

Diyarbakır Bağlar'da patlama (4 Kasım 2016) Foto Galerisi ...
Diyarbakır Bağlar'da patlama (4 Kasım 2016) Foto Galerisi ... from images.bursadabugun.com
Diyarbakır merkez bağlar i̇lçesi'nde patlama meydana geldi. Diyarbakır bağlar'da emniyet müdürlüğü binasına yapılan bombalı saldırıda şehit sayısı 9'a yükseldi. Bir kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Diyarbakır'ın bağlar i̇lçesi'nde terör örgütü pkk mensupları bombalı terör saldırısı gerçekleştirdi. Diyarbakır'da halkların demokratik partisi (hdp) mitinginde, hdp eş genel başkanı selahattin demirtaş kürsüye çıkmadan önce art arda iki patlama meyda. Diyarbakır'ın merkez bağlar i̇lçesi'nde emek caddesi yakınında saat 10.45'te şiddetli patlama oldu. Diyarbakır'daki patlamanın, i̇l emniyet müdürlüğü' nün bağlar' daki ek binasının içerisindeki atölyede panzer tamiri sırasında meydana geldiği bildirildi. Diyarbakır emniyet müdürlüğü ek binasında meydana gelen patlamada dün sivil personeller yunus elaltunterin ve cengiz tekin şehit düşmüştü.

Diyarbakır'ın bağlar ilçesinde, çevik kuvvet'e ait bakım onarım binasında, panzer tamiri sırasında patlama oldu.

Yaralıların bulunduğu bölgeye ambulanslar sevk diyarbakır'ın merkez bağlar ilçesinde patlama meydana geldi. Diyarbakır'ın merkez bağlar ilçesi büyük bir patlama sesiyle sarsıldı. Diyarbakır güne patlama ile başladı. Diyarbakır patlama haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel diyarbakır patlama haber sayfasında yer alıyor. Patlama sonrası olay yerine gelen diyarbakır emniyet müdürü tacettin aslan, patlamanın meydana geldiği iş yerinde uçan balon imalatı yapıldığını ve bu iş yerinin korsan üretim yaptığını söyledi. Öğrencilerin patlamadan yaklaşık 2 saat önce okuldan ayrıldığı, bunun da facianın büyümesini önlediği bildirildi. Diyarbakır bağlar batıkent kavşağında polis midibüsüne düzenlenen terör saldırısında, patlama anında vatandaşların yaşadığı panik saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Diyarbakır'ın bağlar i̇lçesi'nde büyük bir patlama meydana geldi. Diyarbakır'da patlama diyarbakır'ın bağlar ilçesinde çevik kuvvet müdürlüğü yerleşkesindeki atölyede panzer tamiri sırasında patlama meydana geldi. Diyarbakır'ın bağlar ilçesinde terörle mücadele ve çevik kuvvet şube müdürlüğü'nün içerisinde bulunduğu eski emniyet müdürlüğü binasına bomba yüklü araçla. Patlama diyarbakır'da polis okulu olarak adlandırılan emniyet ek binası yakınında meydana geldi. Diyarbakır emniyet müdürlüğü ek binasında meydana gelen patlamada dün sivil personeller yunus elaltunterin ve cengiz tekin şehit düşmüştü. Diyarbakır bağlar'da emniyet müdürlüğü binasına yapılan bombalı saldırıda şehit sayısı 9'a yükseldi.

Patlamada 2'si polis, 6'sı sivil 8 şehidin olduğu ve 100'den fazla da yaralının olduğu bildirildi. Diyarbakır emniyet müdürlüğü ek binasında meydana gelen patlamada dün sivil personeller yunus elaltunterin ve cengiz tekin şehit düşmüştü. Diyarbakır'da çevik kuvvet şube müdürlüğü'nde meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlerin sayısı 3'ye yükseldi. Di̇yarbakir'da son dakika patlama meydana geldi. Diyarbakır'ın merkez ilçesi bağlar'da i̇lçe emniyet müdürlüğü'ne bağlı çevik kuvvet şube müdürlüğü binasına, bugün saat 08.00 sıralarında pkk'lı teröristler bomba.

Diyarbakır'da patlama, 2 çocuk yaralı
Diyarbakır'da patlama, 2 çocuk yaralı from icdn.turkiyegazetesi.com.tr
Diyarbakır'da 10.45 sıralarında şiddetli bir patlama oldu. Patlama sonrası olay yerine gelen diyarbakır emniyet müdürü tacettin aslan, patlamanın meydana geldiği iş yerinde uçan balon imalatı yapıldığını ve bu iş yerinin korsan üretim yaptığını söyledi. Diyarbakır patlama haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel diyarbakır patlama haber sayfasında yer alıyor. Diyarbakır'ın bağlar ilçesinde sabah saat 10.45 sıralarında şiddetli bir patlama oldu. Diyarbakır'ın bağlar ilçesinde i̇l emniyet müdürlüğü çevik kuvvet bakım onarım binasında panzerin onarımı sırasında meydana gelen patlamada 1 sivil personel. Diyarbakır'ın bağlar i̇lçesi'nde büyük bir patlama meydana geldi. Diyarbakır valiliği'nden yapılan açıklamada, kulp ilçesindeki patlama sonucu şarampole yuvarlanan minibüste 4 vatandaşımız şehit olmuş, 13 vatandaşımız da ağır yaralanmıştır. denildi. Diyarbakır'dan bir son dakika haberi.

Diyarbakır bağlar batıkent kavşağında polis midibüsüne düzenlenen terör saldırısında, patlama anında vatandaşların yaşadığı panik saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Diyarbakır patlama haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel diyarbakır patlama haber sayfasında yer alıyor. Diyarbakır güne patlama ile başladı. Patlama diyarbakır'da polis okulu olarak adlandırılan emniyet ek binası yakınında meydana geldi. Diyarbakır merkez bağlar i̇lçesi'nde patlama meydana geldi. Şehirde büyük paniğe sebep olan. Diyarbakır'ın bağlar i̇lçesi'nde büyük bir patlama meydana geldi. Patlama sonucu 1'i ağır 4 yaralı olduğu açıklandı. Diyarbakır'ın bağlar ilçesinde i̇l emniyet müdürlüğü çevik kuvvet bakım onarım binasında panzerin onarımı sırasında meydana gelen patlamada 1 sivil personel. Diyarbakır'da patlama diyarbakır'ın bağlar ilçesinde çevik kuvvet müdürlüğü yerleşkesindeki atölyede panzer tamiri sırasında patlama meydana geldi. Diyarbakır'dan bir son dakika haberi. Diyarbakır'da çevik kuvvet şube müdürlüğü'nde meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlerin sayısı 3'ye yükseldi. Patlama sonrası olay yerine gelen diyarbakır emniyet müdürü tacettin aslan, patlamanın meydana geldiği iş yerinde uçan balon imalatı yapıldığını ve bu iş yerinin korsan üretim yaptığını söyledi. Diyarbakır'ın bağlar ilçesinde, çevik kuvvet'e ait bakım onarım binasında, panzer tamiri sırasında patlama oldu.

Bir balon dolum merkezinde helyum gazı nedeniyle meydana gelen patlamada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Bağlar ilçesinde meydana gelen patlama sonrası çatışma çıktı. Olayda ilk belirlemelere göre 1 kişi yaşamını. Diyarbakır güne patlama ile başladı. Diyarbakır emniyet müdürlüğü ek binasında meydana gelen patlamada dün sivil personeller yunus elaltunterin ve cengiz tekin şehit düşmüştü.

Diyarbakır Bağlar'da patlama (4 Kasım 2016) Foto Galerisi ...
Diyarbakır Bağlar'da patlama (4 Kasım 2016) Foto Galerisi ... from images.bursadabugun.com
Diyarbakır patlama haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel diyarbakır patlama haber sayfasında yer alıyor. Diyarbakır'ın bağlar i̇lçesi'nde büyük bir patlama meydana geldi. Diyarbakır bağlar batıkent kavşağında polis midibüsüne düzenlenen terör saldırısında, patlama anında vatandaşların yaşadığı panik saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Diyarbakır'ın merkez bağlar ilçesi büyük bir patlama sesiyle sarsıldı. Diyarbakır bağlar'da emniyet müdürlüğü binasına yapılan bombalı saldırıda şehit sayısı 9'a yükseldi. Patlama sonucu 1'i ağır 4 yaralı olduğu açıklandı. Bir kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Diyarbakır'dan bir son dakika haberi.

Diyarbakır'ın merkez bağlar ilçesindeki i̇l emniyet müdürlüğü'nün ek binasında patlama oldu.

Diyarbakır'ın bağlar ilçesinde terörle mücadele ve çevik kuvvet şube müdürlüğü'nün içerisinde bulunduğu eski emniyet müdürlüğü binasına bomba yüklü araçla. Bağlar ilçesinde meydana gelen patlama sonrası çatışma çıktı. Bir balon dolum merkezinde helyum gazı nedeniyle meydana gelen patlamada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Diyarbakır'ın bağlar ilçesinde sabah saat 10.45 sıralarında şiddetli bir patlama oldu. Diyarbakır merkez bağlar i̇lçesi'nde patlama meydana geldi. Diyarbakır valiliği'nden yapılan açıklamada, kulp ilçesindeki patlama sonucu şarampole yuvarlanan minibüste 4 vatandaşımız şehit olmuş, 13 vatandaşımız da ağır yaralanmıştır. denildi. Diyarbakır'ın bağlar i̇lçesi'nde büyük bir patlama meydana geldi. Bir kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Di̇yarbakir'da son dakika patlama meydana geldi. Diyarbakır'da halkların demokratik partisi (hdp) mitinginde, hdp eş genel başkanı selahattin demirtaş kürsüye çıkmadan önce art arda iki patlama meyda. Diyarbakır'ın merkez bağlar i̇lçesi'nde emek caddesi yakınında saat 10.45'te şiddetli patlama oldu. Diyarbakır valiliği'nden patlamaya ilişkin yapılan ilk açıklamada birlik beraberliğe daha. Diyarbakır'ın merkez bağlar ilçesi büyük bir patlama sesiyle sarsıldı.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama